Osaatko soittaa jotain puhallinsoitinta tai lyömäsoittimia? Haluatko pitää taitojasi yllä?

Kinko Brassissa soitetaan yhdessä tavoitteellisesti mutta rennosti, hyvässä seurassa. Tavoitteenamme on olla keskikokoinen ketterä viihdeorkesteri, joka taipuu hyvin monimuotoiseen repertuaariin. Tarjoamme iloisen ja tavoitteellisen yhteisön harrastajamuusikoille niin paikallisesti kuin alueellisestikin.

Otamme riveihimme tarpeen mukaan kaikenlaisia puhallinsoittimia, kuin myös useimpia lyömä-, rytmi- ja bändisoittimia. Vaatimuksena on riittävä soittimen hallintataito. Yhtyeeseemme kuuluvat esimerkiksi:

  • huilu, oboe, klarinetti
  • saksofoni
  • käyrätorvi, trumpetti
  • pasuuna, baritoni, tuuba
  • rumpusetti, lyömäsoittimet.

Yhtyeen harjoitustilat ovat Kinkomaan koululla Muuramessa. Jos soittaminen tai jonkin aikaa tauolla olleiden taitojen palauttaminen kiinnostaa, ota yhteyttä if.ssarbokniknull@ajathojneehup.

Kinko Brassin logo

Estääkö lapsiperhearki aikuisen harrastamisen?

Kinko Brassissa on huomioitu myös soittajavanhempien arki. Soittajien lapset ovat tervetulleita harjoituksiin ja musiikillisen annin ohessa heille on varattu erillinen aikuinen valvoja, leikkipaikka ja -seuraa harjoitusten ajaksi. Yhtyeemme harjoitukset ovat paikka, jonne aikuiset voivat tulla harrastamaan ja tapaamaan toisiaan ilman huolta lastenvahdista – myös yksinhuoltajat ja perheet, jossa molemmat vanhemmat soittavat pääsevät näin jatkamaan harrastusta.