Osaatko soittaa jotain puhallinsoitinta tai lyömäsoittimia? Kaipaatko rentoa porukkaa, jossa pitää taitoja yllä?

Kinko Brassissa pääsee harjoittelemaan yhteissoittoa tavoitteellisesti mutta rennosti, hyvässä seurassa. Riveihimme sopivat kaikenlaiset puhallinsoittimet, kuin myös useimmat lyömä-, rytmi- ja bändisoittimet. Vaatimuksena on riittävä soittimen hallintataito, luokkaa 3/3-tutkinnon molemmin puolin. Mukaan voi tulla esimerkiksi jollakin seuraavista:

  • huilu, oboe, klarinetti
  • saksofoni
  • käyrätorvi, trumpetti
  • pasuuna, baritoni, tuuba
  • rumpusetti, perkussiot.

Yhtyeen harjoitustilat ovat Kinkomaan koululla Muuramessa. Jos soittaminen tai jonkin aikaa tauolla olleiden taitojen palauttaminen kiinnostaa, ota yhteyttä if.ssarbokniknull@ajathojneehup.

Kinko Brassin logo

Estääkö lapsiperhearki aikuisen harrastamisen?

Kinko Brassissa yhdeksi toiminnan lähtökohdaksi on otettu lapsiperheiden vanhempien harrastamisen mahdollistaminen. Soittajien lapset ovat tervetulleita harjoituksiin ja musiikillisen annin ohessa heille on varattu erillinen aikuinen valvoja, leikkipaikka ja -seuraa harjoitusten ajaksi. Yhtyeemme harjoitukset ovat paikka, jonne aikuiset voivat tulla harrastamaan ja tapaamaan toisiaan ilman huolta lastenvahdista – myös yksinhuoltajat ja perheet, jossa molemmat vanhemmat soittavat pääsevät näin harrastukseen mukaan.